vektor

Українська Нація перебуває у революційних умовах і в умовах війни. Закінчення Майдану не означає закінчення революції. Революція триває доти — доки не досягнуто мети, які ставила перед собою революція. Відмова від цього постулату — визнання перемоги контрреволюції. Це перше, що потрібно запам’ятати.

У випадку успішної оборони на Донбасі у ході чергової російсько-української війни, війна не завершиться. І питання не лише у тому, що Крим залишиться окупованим, а у тому, що доки існує ворожа держава — Російська Федерація, доти ми будемо у стані перманентної війни. Оборона має розглядатися як перехідний етап до остаточної ліквідації ворога без можливості його реваншу. РФ як геополітичний та геоекономічний фактор має зникнути. “Карфаген має бути знищений”. Це друге, що потрібно запам’ятати.

В умовах боротьби з контрреволюцією та зовнішнім ворогом як двома головними ворогами Української Нації і Держави, організовані революційні сили України мають окреслити політичну платформу здатну виконати вимоги Української Революції Гідності та забезпечить фундамент для подолання головного зовнішнього ворога та перетворення України у суб’єкт світової геополітики. Це третє.

В умовах загрози для Української Держави та громадян України з боку зовнішнього ворога та загрози контрреволюційних сил — безпека має стати одним із головних пріоритетів програми.

В умовах коли Україна в боротьбі за своє існування може впевнено розраховувати лише на власні сили і коли революційний Майдан довів переваги самоорганізації над бюрократією — самодостатність стає другим пріоритетом програми.

В умовах коли Україна та українці духовно асоціюють себе з Європейською Цивілізацією, користуватися досягненнями Європи, у тому числі тими, які привнесла Україна, та примножувати їх, можна лише на вершині славнозвісної піраміди Маслоу, коли особистий добробут, соціальна реалізація та взаємодія із державними структурами має бути комфортними, що стає третім пріоритетом програми.

Отже безпека, самодостатність та комфорт — три стовпи політичної програми успішної України.

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • VKontakte
  • Google Plus